Personliga tryck för din skola

När du börjar på gymnasiet eller har gått på gymnasiet ett tag, kan det vara roligt att trycka upp egna tryck till dina kläder till exempel, kanske för något spex ni i klassen vill göra. Spex är en förkortning till ordet spektakel och står för amatörteater. Spex är något som är väldigt populärt i det akademiska studentlivet och är något många gymnasieelever roar sig med. Att trycka upp kläder med någon spexad text, kan betyda att man vill trycka upp en rolig bild eller text som står för ett internskämt hela klassen delar. Detta är oftast populärt att göra det tredje och sista året innan studenten, för att ha som ett minne att dela tillsammans med sina klasskamrater.

Happy teenagers dancing at the graduationEn annan sak som kan göra att du vill trycka ditt egna tryck när du går på gymnasiet är att starta ett UF-företag som gör olika trycksaker med skolans eller stadens logotype, namn eller liknande. På så sätt får du och dina vänner möjligheten att känna patriotism och stolthet över skolan samt en gemenskap till varandra. Tryck exempelvis upp college-tröjor, kepsar, tygpåsar, pennor med mera. Kanske finns det en rolig vinkel som ni kan använda er utav? På medtryck.com hittar ni massor av olika produkter som ni kan använda er utav.

Ibland kan även yrkesförberedande gymnasieprogram behöva särskilda kläder till sin APL och det kan då vara kul att få vara med och bestämma trycket ni ska ha på era kläder. Många yrkesförberedande gymnasieprogram spenderar två till tre dagar på sin APL varje vecka, men även mer det sista året och det kan därför vara kul att få ha ett annorlunda och personligt tryck på sina ”arbetskläder”.

Som en rolig avslutning inför studenten kan det också vara roligt att ge lärarna någon avslutningspresent. I de flesta klasser finns det internskämt mellan elever och lärare, och något sådan kan vara kul att trycka upp på en t-shirt, eller varför inte ett av era skolfoton genom åren? Det kommer definitivt att få läraren att missas er alla under en lång tid framöver.